Tietosuoja

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä (cookies). Keräämme evästeiden avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Tavoitteena on kehittää sivuston laatua ja sisältöä käyttäjälähtöisesti.
Kävijätiedot on anonymisoitu, emmekä lähetä niitä kolmansille osapuolille. Voit halutessasi myös kieltää evästeiden käytön, mutta sivuston toiminta saattaa osin kärsiä tästä. Evästeiden estämisestä löydät lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista.

Käytämme sivustollamme kolmannen osapuolen tarjoamaa analytiikkaohjelmistoa (Google Analytics), joka asettaa seurantaevästeen käyttäjän koneelle.
Google Analyticsin seurantatietojen keräämisen voi estää asentamalla selaimeesi Opt-out -lisäosan.

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä
Projektinuotit Oy Rakennuttajatoimisto
Rajatorpantie 8 A, 01600 Vantaa
y-tunnus: 2486936-8

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Ismo Sädekari
Rajatorpantie 8 A, 01600 Vantaa
ismo.sadekari@projektinuotit.fi

3. Rekisterin nimi
Projektinuotit Oy Rakennuttajatoimiston asiakas- ja yhteysrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito henkilöihin, jotka lähestyvät rekisterinpitäjää yrityksen Internet-sivujen kautta.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään henkilön tai yrityksen nimi- ja osoitetiedot, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot ja yhteydenottoviestien sisältö.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan henkilöltä itseltään hänen käyttäessään rekisterinpitäjän Internet-sivujen yhteydenpito- tai tarjouspyyntölomaketta tai hänen ollessa yhteydessä rekisterinpitäjään muulla tavalla.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta muille tahoille. Tietoja voidaan luovuttaa eteenpäin siltä osin yhteistyökumppaneille niin kuin on sovittu viestin lähettäjän kanssa.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
A) Manuaalinen aineisto
Kaikki manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa, johon on asiattomilta pääsy estetty.
B) ATK:lla käsiteltävät tiedot
Kaikki sähköinen aineisto säilytetään palomuurien ja salasanojen takana. Tallennettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

10. Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Rekisteröidyn pyynnöstä teemme henkilötietoihin tarpeelliset oikaisut ja täydennykset. Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen. Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta.