top of page
köpas5.png

Drone- & 3D-kuvaus 

Projektinuoteilta voit tilata dronella tehtyjä ilmakuvauksia sekä 3D-mallinnuksia 

Dronekuvaus

Projektinuoteilta voit tilata dronella tehtyjä ilmakuvauksia valokuvina tai videoina. Olemme edelläkävijöitä uudisrakennustyömaiden alueen, maarakennusvaiheen, runkovaiheen ja valmiin rakennuksen kuvauksessa. Saneerauskohteiden julkisivujen ja vesikattojen kuvaukset ovat auttaneet jo monen hankkeen tilaajia, suunnittelijoita ja urakoitsijoita. Huomioimme aina ympäristön, alueen ja säätilan kuvauksissamme ja minimoimme riskit. Traficomin säännökset ja uusimmat ohjeet ovat aina työsuunnittelumme pohjana ja vastuuvakuutuksemme ovat kattavat.

3D-mallinnus

Projektinuottien virtuaalinen Matterport 3D-malli on nopea tapa dokumentoida ja jakaa informaatiota. Useat arkkitehti- ja insinööritoimistot käyttävät palveluamme. Matterport Workshop -editointitilasta voimme tallentaa perinteiset 2D-kuvat kohteesta usealla eri resoluutiolla. Voimme tallentaa kuvia mistä tahansa 3D-mallin kohdasta. Saamme nopeasti ”ylhäältä alas” -näkymän työkohteeseen. Pohjapiirros on ainutlaatuinen, ortogonaalinen näkymä 3D-mesh-mallista. Voit tehdä omat näkymäsi 3D-meshverkosta käsittelemällä OBJ-tiedostoa itse. Nukkekotinäkymän avulla kerroksiin, huoneisiin ja pohjapiirrokseen pääsee tutustumaan kokonaisuutena. Nukkekotinäkymässä kohteessa voi liikkua, vertailla tiloja ja tutkia yksityiskohtia sekä tehdä mittauksia kuin olisit paikan päällä. Pilvipalvelu toteuttaa valmiit lyhyet videot ja 360-kuvat, joita voitte hyödyntää esityksissänne.

3D kuva
Annankatu 3D

Kysymyksiä Drone- & 3D-kuvauksiin liittyen? Ota yhteyttä!

IMG_7493-01.jpeg

Ismo Sädekari

Toimitusjohtaja, projektinjohtaja

040-512 7711

ismo.sadekari@projektinuotit.fi

 

Ismo Sädekari vastaa yrityksen toiminnasta. Hän on toiminut asuinrakennus-, koulu-, toimisto- ja erikoiskohteissa päävalvojana, työpäällikkönä ja projektipäällikkönä. 

bottom of page